מועצה מקומית בסמת טבעון

דבר ראש המועצה

ברצוני לברך את כולכם במעמד זה ולהודות לכם על התמיכה והאמונה שנתתם בי, במסגרת תפקידי כראש המועצה שמתי לנגד עיניי מטרה חשובה אשר בעיניי הנה לב ליבה של העשייה הקהילתית והחברתית, המטרה שלי הנה להיות אוזן קשבת לתושבי היישוב, הבנת צורכי היישוב והתושבים, אי לכך אנו מקיימים פעילות מתמדת לפיתוח ושיפור השירותים המוצעים על ידי המועצה בצורה אפקטיבית ומקצועית, כולי תקווה וכוונה לשיתוף פעולה עוצמתי ויצירתי במטרה להביא לשיפורים מתמידים בכל תחומי החיים הקהילתיים והחברתיים ביישוב ואף מעבר.

אתר המועצה החדש הנו ערוץ נוסף של קשר בינינו לבין התושבים והתושבות. בעזרתו, נוכל לספק מידע ברור ומעודכן על פעילות המועצה, לעקוב אחרי פרויקטים ואירועים ולהשאיר משוב והצעות.

אני מזמין את כל התושבים והתושבות להשתמש באתר ולהיות חלק מהתהליך המשותף של שיפור ופיתוח היישוב ואשוב ואציין כי האתר החדש הוא רק צעד אחד מתוך מגוון של פעולות ומאמצים הנעשים לטובת היישוב בימים אלו.

בשנים הבאות אנו נפעל להגשמת החזון שלנו, נוביל שיפור ניכר בכל תחומי פעילות המועצה ומתן השירותים לתושבים, ובין היתר:

תחום החינוך

המועצה  מגייסת משאבים ומאמצים רבים לשיפור איכות החינוך בישוב, אנו מחויבים לספק תשתיות ושירותי חינוך איכותיים לכל תלמיד ותלמידה ביישוב שלנו, זה כולל שיפור בתנאי בתי הספר, תמיכה בתוכניות חינוכיות מתקדמות, פיתוח תכני לימוד מותאמים לצרכי התלמידים, וקידום פעילויות חינוכיות חיצוניות כגון סיורים חינוכיים ופעילויות רב-תחומיות.

תחום הרווחה

המועצה משקיעה ותשקיע משאבים ומאמצים כדי לשפר את איכות החיים והרווחה של כל תושב ותושבת ביישוב, אנו מספקים שירותים רבים ומגוונים בתחומי הרווחה, שכוללים תמיכה פסיכולוגית וחברתית, שירותי רווחה ותמיכה חברתית לקהילה.

תחום העסקים

בסמת טבעון נמצאת בהתפתחות עסקית וכלכלית ההופכת את היישוב לאטרקטיבי שמושך עסקים ויוזמות עסקיות. לעסקים חשיבות גבוהה בקידום מקורות הצמיחה, אנו רואים בעסקים מנוע צמיחה של הכלכלה המקומית ואנו פועלים רבות לקידום העסקים המקומיים לפיתוח היישוב.

תחום התברואה

המועצה עוסקת בשיפור והפיכת היישוב לסביבה ירוקה ובריאה, אנו פועלים על פיתוח והטמעת תוכניות אנרגיה חדשה וירוקה, קידום שימוש בתחום התחדשות אנרגטית, פיתוח ושיפור שיטות ניהול פסולת ומחזור, וקידום פעילויות סביבתיות.

תחום הספורט

המועצה רואה חשיבות רבה לספורט ופעילות גופנית בקהילה, אנו פועלים על פיתוח תשתית ספורטיבית מתקדמת, קידום פעילויות ספורט בכל הגילאים ולכל הרמות, תמיכה באירועי ספורט ותחרויות, והפעלת מרכזי הספורט ביישוב.

תחום קהילה

המועצה מחויבת לקידום ותמיכה בפעילות קהילתית שמטרתה לשפר את איכות החיים והרווחה של תושבי היישוב, פעילות קהילתית כזו כוללת אירועים ופעילויות חברתיות, כמו ירידי קהילה, פסטיבלים ואירועי תרבות, שיעורי לימוד והשתלמויות לתושבים, תוכניות חינוכיות וחברתיות לילדים ולנוער, והתנדבויות קהילתיות במסגרת פרויקטים סביבתיים וחברתיים.

תחום תשתיות תכנון ובנייה

בנוסף לפעילות השוטפת ביישוב אנו פועלים גם לשדרוג התשתיות הציבוריות, שיפוצים ושדרוגים ברחובות ומבני הציבור, שיווק מגרשים, פיתוח תחבורה ציבורית ושיפור תנאי הסביבה ועוד.

לסיום

ברצוני להודות לכם על האמון והתמיכה שנתתם בי, ואני מזמין אתכם להיות חלק ממסע השיפור והפיתוח של היישוב, ביחד נוכל להבטיח עתיד טוב יותר לבני יישובנו היקר.